iStock_000014143511SmallHodeverket er åpent tirsdag, onsdag og torsdag fra 08.15-15.00.
For tiden er ventetiden for vurdering av nye hodepinepasienter ca 2-3 mndr.  

Ang. injeksjonsbehandling for kronisk migrene, har vi utvidet kapasiteten med 3 deltidssykepleiere, disse jobber oftest fredager.   

For å ta kontakt, send melding gjennom Pasientsky. Det er datasikkert og gratis. Du kan bruke Pasientsky nettsiden eller appen og logge inn med BankID.

Alternativt kan du skrive e-post til julie@hodeverket.no men vær oppmerksom på at du ikke må sende helseinformasjon om deg selv på nettet. 

Hvis du er pasient her fra før kan du styre dine timer selv i Pasientsky! Velg behandler, så vises de timene som er ledige i kalenderen. 

Her kan du laste ned Pasientsky:  

ps

https://www.patientsky.no/app

Telefonnummer er 41260010, men der er ingen sekretær/resepsjon, slik at du sjelden får svar i telefonen. Send gjerne en sms for korte beskjeder, endringer av timer og avbestilling.

Priser

Første konsultasjon: (varer over 1 time)  kr. 3400. 

Kontrolltime/videokonsultasjon kr. 1600,-

Injeksjonsbehandling ny pasient: kr. 2000 hos nevrolog,- inkl. materiell.

Injeksjonsbehandling  kr. 1800 hos nevrolog, 1200 hos sykepleier. 

Injeksjonsbehandling for svetting i armhulene, ansikt eller hendene: 2750,- inkl. Botox. 

Telefonkonsultasjon koster kr. 500/800,- avhengig av tid som brukes . 

E-konsultasjon/svar på E-meldinger i Pasientsky koster hhv. 300/500 avhengig av hvor mye arbeid som kreves. Dette gjelder medisinske vurderinger. Vi krever ikke betaling for bagateller. 

Fornyelse av resepter/enkle attester: 300,-  , mer omfattende søknader o.l. kr. 500. 

Introduksjon/start av CGRP-antistoff hos sykepleier: 400,-

Tjenester som ikke foregår på klinikken, betales via betalingslenke pr. sms.

Helseforsikring:  Hvis du har dette gjennom jobben din, kan du både få dekket behandling her, OG få time innen 10 arbeidsdager. Du må isåfall skaffe deg henvisning fra fastlege eller kiropraktor, og deretter ta kontakt med helseforsikringsselskapet som så igjen skaffer timeavtale her for deg.

Avbestilling: Du kan avbestille senest et døgn før timen via Pasientsky, sms eller mail. (Det er tilstrekkelig at mail/sms er sendt 24 timer før timen).