timebestilling og priser

iStock_000014143511SmallHodeverket er åpent tirsdag og torsdag fra 08.15-15.00.
For tiden er ventetiden for vurdering av nye hodepinepasienter dessverre ca. ett år, vi har derfor stoppet inntaket av nye pasienter til vurdering. 

Ang. Botoxbehandling for kronisk migrene, har vi utvidet kapasiteten med Botox-sykepleiere. Sykepleiere jobber noen tirs/torsdager pr. mnd. på ettermiddag/kveld og noen dager på dagtid. Se » Botoxbehandling». 

Vi har ikke kapasitet for tiden til å ta imot nye hodepinepasienter til utredning. Beklager dette. Det er mulig å komme direkte til Botoxbehandling for kronisk migrene. 

For å ta kontakt, send melding gjennom Pasientsky. Det er datasikkert og gratis. Du kan bruke Pasientsky nettsiden eller appen og logge inn med BankID.

Alternativt kan du skrive e-post til julie@hodeverket.no
Send navn, adresse, fødselsdato og mobilnummer, dessuten navn på fastlege, men vær oppmerksom på at du ikke må sende helseinformasjon om deg selv på nettet. 

Hvis du er pasient her fra før kan du nå styre dine timer selv i Pasientsky!

Her kan du laste ned Pasientsky:  

ps

For iOS

For Android

Telefonnummer er 41260010, men der er ingen sekretær/resepsjon, slik at du sjelden får svar i telefonen. Send gjerne en sms for korte beskjeder, endringer av timer og avbestilling.

Priser

Første konsultasjon: (varer over 1 time)  kr. 3000. ( Uten ventetid kr. 5000). 

Kontrolltime kr. 1400,-

Botoxbehandling ny pasient: kr. 1900 hos nevrolog,- inkl. materiell.

Botoxbehandling for kr. 1600 hos nevrolog, 1200 hos sykepleier. 

Botoxbehandling for svetting i armhulene: 2750,- inkl. Botox. 

Telefonkonsultasjon koster kr. 500,- i tillegg fakturagebyr kr. 58. 

E-konsultasjon/svar på E-meldinger i Pasientsky koster hhv. 300/500 avhengig av hvor mye arbeid som kreves. Dette gjelder medisinske vurderinger. Vi sender ikke faktura for bagateller. Fakturagebyr kr. 58.

Fornyelse av resepter/enkle attester: 300,- pluss fakturagebyr kr. 58. 

Helseforsikring:  Hvis du har dette gjennom jobben din, kan du både få dekket behandling her, OG få time innen 10 arbeidsdager. Du må isåfall skaffe deg henvisning fra fastlege eller kiropraktor, og deretter ta kontakt med helseforsikringsselskapet som så igjen skaffer timeavtale her for deg.

Avbestilling: Du kan avbestille senest et døgn før timen via Pasientsky, sms eller mail. (Det er tilstrekkelig at mail/sms er sendt 24 timer før timen).